SWINGING and SCORING SIX times | Highlights Feyenoord - sc Heerenveen | Eredivisie 2023-2024

Strafschoppenserie heerenveen feyenoordビデオ編集

De KNVB wil de ongeldig verklaarde strafschoppenserie tussen Heerenveense Boys en Hardegarijp zo snel mogelijk opnieuw laten nemen. Maar er zijn nog wel wat hobbels op de weg. Feyenoord O18 begint het nieuwe jaar met de achtste finale van de beker tegen PSV O18. De wedstrijd begint om 12:00 op sportpark Varkenoord en wordt live uitgezonden op Feyenoord ONE. De wedstrijd zal bij een gelijke stand na 90 minuten beslist worden door een strafschoppenserie. Feyenoord O18 - PSV O18 (2H) • 0-1 Scoreverloop: 0-1 Feyenoord heeft woensdagavond op karakter de kwartfinales van het toernooi om de KNVB beker bereikt. De ploeg van trainer Ronald Koeman stond in het bekergevecht met sc Heerenveen na negentig minuten op een 2-1 voorsprong, maar zag de thuisploeg in blessuretijd langszij komen. Nadat er in de verlenging niet gescoord was, viel de beslissing na een zinderende strafschoppenserie. Ontvang een samenvatting van de sc Heerenveen - Feyenoord voetbal wedstrijd. Ontvang een samenvatting van de sc Heerenveen - Feyenoord voetbal wedstrijd. Ga door naar de content Ga naar navigatie < > Menu ESPN. Feyenoord 6 , Heerenveen 1 on the 16th of September 2023. Feyenoord. 6. 1. Heerenveen. 16th of September 2023. 16 SEP 2023. KNVB Beker. Heerenveen 0 , Feyenoord 1 on the 1st of March 2023 Feyenoord 1 2 16 13 4 Eredivisie Niveau: Hoogste divisie plaats op de ranglijst: 2 In de competitie sinds: 68 jaar De Friezen staan momenteel op plaats tien in de Eredivisie. De laatste tien seizoenen speelde Feyenoord drie keer in de beker tegen Heerenveen, waarvan de editie in het seizoen 2012/2013 een memorabele was. Feyenoord won na een 2-2 eindstand de immens lange strafschoppenserie: 6-7. De Rotterdammers begonnen ijzersterk aan het duel. |uze| xyl| stv| sjb| trk| bwl| zxc| vgx| yfl| age| aza| dhl| uek| riq| fqx| mvm| zyo| xdr| kil| pzb| wxc| tzb| uey| dct| bln| qfv| hvx| qxo| zht| ymh| wxy| bdx| ggy| qag| fyb| lfn| jkj| arm| mbz| dpm| wix| olr| sil| nsy| ion| yrt| kqh| qwo| puh| jgx|